Rólunk:

Csapatunk 2013-ban alakult. Ugyanezen évben hoztuk létre első weboldalunkat, a sporoljokosan.com-ot, melynek ötlete egy Nyugat-Európában már ismert, illetve bevált szolgáltatatáson alapszik, számos egyedi ötlettel kibővítve azt.

Fő célunk egy olyan weboldal létrehozása volt, mellyel látogatóink online betekintést nyerhetnek, illetve tájékozódhatnak Magyarország legismertebb üzletláncairól, azok aktuális akcióiról, kuponjairól, azaz mindennel kapcsolatban, amely segítheti látogatóinkat a vásárlás, ezzel együtt pedig a pénzmegtakarítás folyamatában. Ezenkívül az oldal struktúráját tekintve igyekeztünk az egyszerűségre, illetve a legmagasabb fokú átláthatóságra törekedni.

Partner üzletláncainkkal kapcsolatban nem csak tájékoztatást nyerhetnek az akciókról, kuponokról, nyereményjátékokról, de betekintést is kaphatnak ezen üzletláncok földrajzi, helyi elhelyezkedéséről, nyitva tartásáról, elérhetőségeiről, azaz nálunk szinte mindenfajta információt megtalálhat, ami vásárlásaihoz szükséges lehet. A nálunk szereplő prospektusoknak köszönhetően mindig szemmel tarthatja a legjobb ajánlatokat, illetve a legkedvezőbb árakat, az oldal segítségével időről időre részt vehet a legújabb nyereményjátékokon, emellett a nálunk összegyűjtött kuponokkal akár 50-60% kedvezményhez is hozzájuthat partner üzletláncainknál, mindezzel havonta akár több tízezer forintot is megtakaríthat családjával. Önnek nem szükséges órákon át a nyomtatott prospektusok tömkelegét böngésznie, hisz itt mindent megtalál gyorsan és egy helyen!

E-mail:

Amennyiben megosztaná velünk véleményét, kérdése, javaslata vagy észrevétele van az oldallal kapcsolatban, írja meg nekünk bátran:

info@sporoljokosan.com

Copyright © 2013-2016 www.sporoljokosan.com - Jogi nyilatkozat - Kapcsolat - Email:info@sporoljokosan.com